Emre Kınay, Erdoğan'dan korkuyormuş!

Ünlü oyuncu Emre Kınay, Millet gazetesine verdiği röportajında, Cuhmurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan döneminin Hitler Almanyası'na benzediğini söyledi.

Emre Kınay, Erdoğan'dan korkuyormuş!
Emre Kınay, Erdoğan'dan korkuyormuş!
Türkiye'de sanatın ve sanatçıların üzerinde bir baskı olduğunu söyleyen Emre Kınay, 1980 dönemi de dahil olmak üzere bu kadar baskı altında olunan bir dönemin daha yaşanmadığını ifade etti.

 KORKUYORUZ

'Sayın Cumhurbaşkanımızdan korkumuzdan fikrimizi beyan edemiyoruz, korkuyoruz.' diyen Emre Kınay, gazeteye verdiği röportajda şu ifadelere yer verdi;

'Halk bile bu korku silsilesi için hikayeler uyduruyor. Yaşlı bir amca kahvede Cumhurbaşkanı konvoyuna elle işaret yaptığı için bir adamın apar topar götürüldüğünü anlatıyor. Herkes evinden alınmaktan korkuyor. Tıpkı 1938-1940'lardaki Hitler Almanyası'ndaki gibi. Benim için Cumhurbaşkanlığı makamı önemlidir, saygıda kusur etmedim, etmem de.'

TAMER KARADAĞLI ÇARK ETMİŞTİ

Bir başkan oyuncu Tamer Karadağlı da, bir röportajında 'Erdoğan'dan kokrkuyoruz' derken, daha sonra katıldığı bir televizyon programında sözlerinin yanlış anlaşıldığını ifade ederek, sözlerine açıklık getirmişti.

Emre Kınay, Erdoğan'dan korkuyormuş!