Buca Roman Şenliği İle Coştu

İzmir’in Buca ilçesinde birlik ve beraberliği arttırmak adına düzenlenen ‘Roman Şenliği’ coşku ile kutlandı.

Buca Roman Şenliği İle Coştu
Yoğun katılımın olduğu şenlikte vatandaşlar, Roman havası eşliğinde oynayarak eğlendi.

'Hem romantik hem eğlenceli' sloganıyla Şirinyer Pazaryeri’nde gerçekleşen etkinlikte vatandaşlar, Roman müziğinin ezgisine kapılarak gönüllerince dans etti. Buca Belediyesi tarafından gerçekleşen etkinliğe katılan Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, vatandaşlarla birlikte Roman havası oynayarak, vatandaşlara, “Bu neşeniz hiç bozulmasın, yüzünüz hep böyle gülsün” diye seslendi.

CHP İzmir Milletvekili Hülya Güven ise “Böyle bir şenlikte sizlerle birlikte olmak çok güzel. Başkanımız Levent Piriştina’ya sizler adına teşekkür ediyorum” dedi.

16 ÇİFTİN NİKAHI KIYILDI
Roman Şenliği, 16 çift için düzenlenen toplu nikah töreni ile devam etti. Şirinyer Düğün Salonu’nda gerçekleşen toplu nikah töreninde, Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina 16 çiftin nikahını kıydı. Gelinlere nikah cüzdanını teslim eden Piriştina, çiçeği burnunda çiftlere ömür boyu mutluluklar diledi.

Buca’da Roman coşkusu 'İzmirli Birol' ve ekibinin konseri ile son bulurken, Başkan Piriştina, şenliğin ilk olduğunu ve bu coşkuyu sürdüreceklerini ifade etti
Kaynak: İHA