Simav'da Karne Heyecanı

Simav ilçesine bağŸlı Demirciköy beldesinde bir okuldaki öğŸrencilere, merkezi İstanbul şžişŸli'de bulunan Sıcak Eller DerneğŸi tarafından karne hediyesi verildi.

ǖreyler İlkokulu'na dernek yetkilileri tarafından gönderilen kolilerdeki kışŸlık montlar, belediye ekipleri tarafından öğŸrencilere dağŸıtıldı.
Demirciköy Belediye BaşŸkanı Turan Sümer, gazetecilere yaptığŸı açıklamada, her öğŸrencinin bedenine göre ve isimlere göre montların gönderildiğŸini söyledi.

Demirciköy ile şžişŸli ilçesi arasında kurulan dostluk köprüsünün, Sıcak Eller DerneğŸi ile sağŸlamlaşŸtığŸını belirten Sümer, "Karne gününde 24 öğŸrencimizi sevindiren dernek yetkililerine teşŸekkür ediyorum. İçinde bulunduğŸumuz kışŸ gününde çocuklarımızı giydikleri kabanlarla ısınmalarını sağŸladılar. Gönderdikleri kabanlar çocuklarımız için birer karne hediyesi olmuşŸtur" diye konuşŸtu.
ǖte yandan, ilçede aileleriyle yaşŸayan Suriyeli Türkmen öğŸrenciler Ali ve Nahsan Yıldız da eğŸitim gördükleri okulda ilk karnelerini aldı.
Gülizar Eren İlkokulu'nda başŸarılı bir eğŸitim dönemi geçiren öğŸrencilere karnelerini öğŸretmenleri Recep Samatlı takdim etti.
 
Kaynak: AA