Burhaniye Peyniri Emitt Fuarında

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, 19. EMİTT-Doğu Akdeniz Uluslar arası Turizm ve Seyahat Farına katılan Sarıbaş Tarım ve Ürünleri İmalat Pazarlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi standı büyük ilgi gördü.

Burhaniye Peyniri Emitt Fuarında
Fuara katılan vatandaşlar, Burhaniye peynirini tadabilmek için yarışırken. Çok sayıda önemli konuk da ziyaretçiler arasında yerini aldı.
19 uncusu düzenlenen EMITT-Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı İstanbul Beylikdüzündeki fuar merkezinde başladı,2014 yılında 70 ülkeden 4000 katılımcının yer aldığı EMITT-Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarında, Burhaniye’nin süt ve zeytin ürünlerinde tanınmış firması Sarıbaş Tarım ve Süt Ürünleri İmalat Pazarlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi de Sarıbaş Markasıyla ayrıca stant açarak fuarda Burhaniye’yi temsil etti. Sarıbaş Tarım ve Süt Ürünleri İmalat Pazarlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi sahibi ve ayrıca Burhaniye Ticaret odası Yönetim Kurulu Başkanı da olan Hüseyin Sarıbaş, Avrupa’nın en büyük 5. turizm fuarı olan EMITT-Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarında yer almanın Burhaniye ve firmaları için kazanç olacağını ifade etti.

Sırıbaş standını Burhaniye Kaymakamı Osman Yenidoğan da ziyaret etti.
Kaynak: İHA