Muş'ta Miting Alanları Belirlendi

Muş'taki miting alanları belirlendi.

Valilikten yapılan yazılı açıklamada, 2911 sayılı Toplantı ve Gösteri Yürüyüşleri Kanunu kapsamında, kentte İstasyon Caddesi üzerinde bulunan Şehir Stadyumu önünün toplanma alanı olarak belirlendiği, buradan başlayan toplantı ve gösteri yürüyüşünün Tren Garı önüne kadar devam edeceği ve tren garı önünde yapılan mitingden sonra dağılım sağlanacağı bildirildi.

Toplantı ve gösteri yürüyüşüyle ilgili afiş, pankart ve ilanların asılacağı ve yapıştırılacağı yerlerin miting süresince Tren Garı önünde bulunan miting alanı olduğu belirtilen açıklamada, alternatif miting alanının Belediye Meydanı olduğu aktarıldı.
Alternatif olarak Cumhuriyet Caddesi üzerinde bulunan su deposu önü toplanma alanı olarak belirlendiği, buradan başlayacak olan toplantı ve gösteri yürüyüşünün Cumhuriyet Caddesini takiben PTT Caddesine dönülerek miting alanı olan Belediye binası önüne kadar devam edileceği kaydedildi.
Belediye önündeki mitinden sonra dağılımın sağlanacağı ve ilgili afiş, pankart ve ilanların asılacağı ve yapıştırılacağı yerlerin miting süresince Belediye binası önünde bulunan miting alanı olduğu duyuruldu.
Kaynak: AA