Baş Belası Oyunu Prömiyerini Yaptı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları Oda Tiyatrosu tarafından sahnelenen “Baş Belası” adlı oyunun prömiyeri yapıldı.

Baş Belası Oyunu Prömiyerini Yaptı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları SDKM Oda Tiyatrosu’nda sahnelenen "Baş Belası" adlı oyunun prömiyeri yapıldı. Sam Bobrıck tarafından yazılan ve Veysel Sami Berikan tarafından yönetilen oyunun oyuncuları ise Eylem Tanrıver Varlı, Engin Benli ve Şafak Karali’den oluşuyor. Büyük bir beğeniyle izlenen oyunun sonunda Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları Genel Sanat Yönetmeni tarafından oyunculara ve teknik kadroya çiçek takdim edildi.

Bir psikolog ve bir hastanın içinden bir türlü çıkamadıkları bir hal alan tedavi sürecini ve bu tedavi sürecinde yaşananları anlatan oyunun ilk gösterimi gerçekleştirildi.

Önümüzdeki günlerde oyunun büyük sahnede gösterime girmesi ve gala yapılması planlanıyor. Som Bobrick tarafından yazılan oyunun çevirmenliğini Ekin Tunçay Turan, yönetmenliğini Veysel Sami Berikan yapıyor. Baş Belası adlı oyunun yönetmen yardımcılığını Pınar Ünsal, dekor ve kostüm sorumluluğunu Rona Topçuoğlu üstlenirken ışık Erol Dinçdemir, ses Mehmet Cebe sorumluluğunda yapılıyor.
Kaynak: İHA