Ak Parti Bursa İl Başkanı Torun Açıklaması

AK Parti Bursa İl Başkanı Cemalettin, "Şimdi de önümüzde 2015 genel seçimleri var. Ülkemizin ve partimizin 'Yeni Türkiye' hedeflerine giden yolda hep birlikte çok önemli bir eşiği geçeceğiz" dedi.

Torun, partisinin Kestel İlçe Başkanlığı'na yaptığa ziyarette, ilçede göreve gelen yeni yönetimi kutladı.
Bu fedakarlığa talip olmalarından dolayı ilçe yöneticilerini kutladığını ifade eden Torun, "Biz milletimize hizmet noktasında, gelecek nesillerimize daha iyi bir Türkiye bırakabilmek adına AK kadrolar olarak bu zor göreve talip olmak zorundayız. Hep birlikte 'Halkımıza durmadan halkımıza daha iyi nasıl hizmet edebiliriz?' sorusunun yanıtlarını aramalı ve bunun için de gece gündüz çalışmalıyız" diye konuştu.

Kestel'in kendilerine her zaman göğüslerini kabartan sonuçlar hediye ettiğini ifade eden Torun, şöyle devam etti:
"Kestel'de her seçimden oylarımızı artırarak çıkıyoruz. Bize karşı olan bu teveccühleri için Kestel halkımıza buradan teşekkürlerimi sunmayı bir borç biliyorum. Şimdi de önümüzde 2015 genel seçimleri var. Ülkemizin ve partimizin 'Yeni Türkiye' hedeflerine giden yolda hep birlikte çok önemli bir eşiği geçeceğiz. İnşallah 7 Haziran'da Kestel'den, Bursa'dan partimize çok güzel sonuçlar hediye edeceğiz. Bunun için birlik ve beraberliğimizi bozmadan, halka hizmet aşkımızla gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz."
Ziyarette, Kestel Belediye Başkanı Yener Acar da hazır bulundu.
Kaynak: AA