Yedi celse sonra katilin adını verdi

Bar işletmecisi Erkan Kaya’yı öldüren tutuklu sanıklardan Mehmet G.'den şok itiraf geldi. Mehmet G., “Gökhan bana Erkan’ı bıçakladığını söyledi. Kendisi başkalarını suçlayınca konuşmak zorunda kaldım” dedi.

Yedi celse sonra katilin adını verdi
İZMİR'DE geçtiğimiz yıl eylül ayında bar işletmecisi Erkan Kaya'yı bıçaklayarak öldürdükleri iddiasıyla tutuklanan Gökhan E., akraba olan Mehmet G., Fidan G. ile Fidar G.'nin yargılamasına devam edildi. Üniversite öğrencilerinin uğrak yeri Küçük Park’ta bar işleten 31 yaşındaki Erkan Kaya sokak ortasında tekme ve yumruklarla öncü dövüldü sonra göğsünden bıçaklanmıştı.

ERKAN'I GÖĞSÜNDEN BIÇAKLADI

İzmir 3. Ağır Ceza Mahkemesi'nde devam eden duruşmada tutuklu sanık Mehmet G. şok bir itirafta bulundu. Mehmet G., "Olay günü Erkan Kaya ile konuşmak için gittik. Benim de olduğum kalabalık grup, Erkan'a vurmaya başladık. Erkan bir anda göğsünden bıçaklandı. Bıçağı kimin vurduğu olay anında belli olmadı. Araçlara binerek kaçtık. Olaydan sonra Gökhan, Erkan'ı kendisinin bıçakladığını bana söyledi. Ben bunu yedi celsedir gizledim. Ancak, kendisi başkalarını suçlayınca konuşmak zorunda kaldım. Erkan Kaya'yı Gökhan bıçakladı" şeklinde konuştu. 3

İDDİALARI YALANLADI

Mahkeme heyetini de şaşırtan bu ifadeden sonra söz alan Gökhan E., Mehmet G.'nin iddialarının yalanladı. Duruşma, iddia makamının görüşünü belirtmesi için 15 gün sonra ertelendi.