Yalova'dan Kısa Kısa

AK Parti Yalova Merkez İlçe Başkanı Umut Güçlü, Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar'ı ziyaret etti.

Güçlü, ziyarette AK Parti Yalova Merkez İlçesi 5. Olağan Kongresi'nde kendisine destek verdiği için Silpagar'a teşekkür etti.
Silpagar'ın, Çiftlikköy'de çok başarılı çalışmalar yaptığını belirten Güçlü, yapılan proje ve çalışmalarla Çiftlikköy'ün daha da modern bir yer olacağına inandığını ifade etti.

Silpagar da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Çiftlikköy için başarılı projeler yapacaklarını söyledi.

Daha sonra Güçlü, Silpagar'a plaket takdim etti.

- DP Yalova İl Kongresine doğru
DP Yalova İl Başkanı Muharrem Er, 17 Ocak yapılacak olan İl kongrelerine DP Genel Başkanı Gültekin Uysal'ın katılacağını bildirdi.
Er, yaptığı açıklamada DP Yalova İl Kongresi'nin 17 Ocak Cumartesi günü saat 13:00'de Halk Eğitim Merkezi'nde yapılacağını söyledi.

DP'ye yakışır bir şekilde kongreyi yapacaklarını ifade eden Er, "Partimize gönül vermiş tüm üyelerimizi ve halkımızı kongremize davet ediyorum. Partimizin kongreden güçlenerek çıkacağına inanıyorum. Bu güçlü kadrolarla 2015 genel seçimlerine daha emin adımlarla ilerleyeceğiz" diye konuştu.


- Yalova Valisi Cebiroğlu'na ziyaret
Yalova İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Osman Aslan ve Merkez İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Binbaşı Kubilay Ünal, Yalova Valisi Selim Cebiroğlu'nu ziyaret etti.
Aslan, ziyarette Yalova'ya staj için Ankara Jandarma Okullar Komutanlığına bağlı Jandarma Astsubay Meslek Yüksek Okulunda öğrenim gören 10 askeri öğrenci ile geldiklerini söyledi.

Cebiroğlu da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Yalova'yı tanımak için çeşitli ziyaretler yaptığını ve kendisine de herkesimden insanın ziyaret ettiğini kaydetti.

Kaynak: AA