Gncfest'e 20 Binden Fazla İzleyici Katıldı

GNCFEST'e 20 binden fazla izleyici katıldı, 12 saat kesintisiz müzik yayını yapıldı.

Turkcell'den yapılan yazılı açıklamaya göre, gnçtrkcll tarafından 7 Eylül Pazar günü İTÜ Stadyumu'nda gerçekleştirilen GNCFEST'e 20 binin üzerinde izleyici katıldı.

Gençler, 12 saat süren festivalde maNga, Mabel Matiz ve Model'in şarkılarıyla eğlendi, gece INNA ile devam etti. INNA'nın ardından sahneyi Rita Ora aldı. GNCFEST'te eğlence, Pharrell Williams ile sürdü. 'Happy' şarkısıyla dünya çapında ün kazanan Pharrell, şarkılarını Türkiye'deki hayranları için söyledi.

Gençler, gün boyunca dönme dolaptan "selfie kulesi"ne kadar onlarca etkinlikle festivalin tadını çıkardı.
Festival saat 13.00'te kapılarını açtı. Festivalde 20 bini aşkın izleyiciye 12 saat kesintisiz müzik ziyafeti sunuldu. Açılışı yapan ve kurgularıyla festivale yön veren Erim Özşen'in eşliğinde sahnede mini sohbetler, yarışmalar gerçekleşti. Ünlü DJ Erbil Ellez ise festivale gelenleri bir an olsun müziksiz bırakmadı ve festivalin kullanım kılavuzu sayılabilecek gnctrkcll uygulaması üzerinden istek parçalar çaldı. Festival hız kesmeden gece yarısına kadar devam etti.

- GNCFEST'te teknoloji ve eğlence bir arada

gnçtrkcll'in yeni mobil uygulaması gnctrkcll'i cep telefonlarına indiren gençler, gün boyu festivalin akışına yön vermenin keyfini yaşadı. İnteraktif festivalde mobil uygulamaya sahip gnçtrkcll'liler, Model'in ilk şarkısının 'Bir Melek Vardı' olmasına, Manga'nın solisti Ferman'ın ise siyah-beyaz tişörtüyle sahne almasına karar verdi. Gençler, #GNCFEST etiketli paylaşımları ile festival ışıklarını yönlendirdi. Festival alanında arkadaşlarını kaybedenler, istedikleri bir rengi seçip telefonlarını havaya kaldırarak birbirlerini bulabildi.

- Pedala basan şarjsız kalmadı

Telefonlarının şarjı bitenler, çevreci ve sportif bir yöntemle bisikletli şarj ünitelerinde telefonlarını şarj etti. gnçtrkcll'cilerin en büyük desteği, "Gencaver"ler de iletişim noktasıyla festival alanındaydı. Turkcell müzik ile T-Fit ve T50 standı ilginin yoğun olduğu yerler arasındaydı.
Festivale katılanların rahatı için hazırlanan oturma ve dinlenme alanı, üstü çadırla kaplı minderler, içecek barı, yeme-içme noktaları ve piknik masaları tüm gün GNCFEST'e katılanların hizmetindeydi. Festivalciler geniş oyun alanlarında dev jenga, twister, masa tenisi ve langırt oynadı, graffiti bölümünde yaratıcılıklarını gösterdi, sesine güvenenler ise kendini kareoke sahnesine attı.
Kaynak: AA