Avrupagöz Alanında Söz Sahibi Olmaya Devam Edecek

Göz sağlığı alanında hizmet veren Avrupagöz’de, 20 milyon TL’lik sermaye artırımının ardından Yönetim Kurulu Başkanlığı görevine Dr. Ahmed Emara getirildi.

Avrupagöz Alanında Söz Sahibi Olmaya Devam Edecek

20 Milyon TL’lik sermaye artırımı ile kaliteli hizmetlerini büyütmeyi hedefleyen Avrupagöz’ün üst yönetim kadrosunda değişiklik oldu. 2014 yılı başında, Nesmal Holding ve Reaya Holding ile ortak olan Avrupagöz’ün Yönetim Kurulu Başkanlığı görevine, Reaya Holding Genel Müdürü ve CEO’su Dr. Ahmed Emara getirildi.

Avrupagöz’ün hastane müdürleri, başhekimleri ve yönetim kadrosu ile ilk toplantısını gerçekleştiren Dr. Emara, yeni yönetim kadrosu ile 2015 yılında, Türkiye’nin en değerli markası olma yolundaki çalışmalarına devam edeceklerini belirtti.

Hedeflerini beraber gerçekleştireceklerini vurgulayan Dr. Ahmed Emara, “Avrupagöz olarak yeni teknoloji ve insana yaptığımız yatırımları sürdürmeye ve klinik hizmet kalitemizi yükseltmeye devam edeceğiz. Her biriniz bundan böyle Avrupagöz’ün Yönetim Kurulu Başkanısınız. Dünya’da göz sağlığı konusunda önde gelen merkezlerden biri olma amacımıza ulaşmak için eskisinden daha fazla çalışacağız” dedi.

Avrupagöz’den yapılan açıklamada ise eski Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Burak Telli’nin, Yönetim Kurulu ve CEO’luk bazında yönetim ile alakalı konularda katılımı olmaksızın Onursal Başkanlık ünvanına sahip olacağı belirtildi

Kaynak: İHA