Şirket Haberleri

Ambalaj ve basım sektörlerine üretim yapan DYO Matbaa Mürekkepleri, müşterilerine sunduğu kaliteli hizmeti “mükemmel” kılmak amacıyla, KALDER’in 1998 yılında başlattığı Ulusal Kalite Hareketi’ne katıldı.

Şirket Haberleri

Ürün çeşitliliği ve sunduğu hizmetlerle farklılaşan DYO Matbaa Mürekkepleri, bölgenin en büyük matbaa mürekkepleri tesisleri arasında yer alan Manisa’daki fabrikasında gerçekleşen törenle Ulusal Kalite Hareketi İyiniyet Bildirgesi’ne imza attı. DYO Matbaa Mürekkepleri Genel Müdürü Yakup Benli ve KALDER İzmir Şube Başkanı Osman Ünal’ın birlikte imzaladığı Ulusal Kalite Hareketi İyiniyet Bildirgesi, kalitesini tescillemiş ve Mükemmellik Ödülünü hedefleyen kurumlar için önemli bir başlangıç kabul ediliyor.

İmza töreni öncesi konuşma yapan DYO Matbaa Mürekkepleri Genel Müdürü Yakup Benli, şirketlerin farklılaşmasının zorlaştığı günümüz iş ve ekonomi dünyasında, sürdürülebilir büyümenin ön koşullarından biri olarak kalite ve mükemmelliği gördüklerini belirterek, “DYO Matbaa Mürekkepleri, kurulduğu günden bu yana kaliteli ürün ve hizmetten taviz vermeyen, müşteri memnuniyetini sağlamak amacıyla sürekli kendini yenileyen bir marka. Kalite konusunda şimdi yeni bir eşikteyiz. KALDER’in ülkemizin uluslararası alanda rekabetçi bir rol üstlenmesi amacıyla öncülük ettiği Ulusal Kalite Hareketi’ne katıldığımız için mutluyuz. İkinci adımı sürekli iyileştirmeyi ve gelişimi hedefleyen Mükemmellik Modeli’ni uygulamaya başlayarak atacağız. Türkiye ve Avrupa’daki en prestijli kalite ödüllerine talibiz, kendimize güveniyoruz” dedi.

Ambalaj ve basım sektörlerine yönelik en yeni çözümleri sunma gayreti içinde faaliyetlerine yön verdiklerini söyleyen Yakup Benli, “Türkiye pazarında güçlü bir konumdayız. 2013 yılındaki büyüme rakamlarımız ile dünyanın en büyük matbaa mürekkebi üreticileri arasında 21’inci sırada gösteriliyoruz. Hedefimiz, yenilikçi ürünlere ve hizmetlere yatırım yaparak büyüme rakamlarımızı yukarıya çıkarmak” diye konuştu.

KALDER İzmir Şube Başkanı Osman Ünal ise, “Bugün burada olmaktan sahsım ve KALDER ailesi adına çok mutluyum. Hepinizin bildiği gibi dünyada global rekabet yaşanıyor. Bu global rekabete baktığımız zaman her yıl dünya ekonomik formu bir takım sonuçlar yayınlıyor. Dünyadaki 140 ülke arasına baktığımız zaman Türkiye her ne kadar son yıllarda bu anlamda akın yapsa da rekabet ve sürdürebilirlik anlamında hala 60. sıralardayız. Bir çırpıda 60 ülke say dediğimiz zaman dolayısı ile zorlanırız. Bu kadar genişliğe rağmen buralardayız. Özellikle 2023 dünyanın en büyük ekonomisi olma yolundaki Türkiye’nin önünde en büyük engel diye düşünüyoruz. Bizde KALDER olarak hem üyemiz olan Türkiye’de bütün şirketlerin sürdürebilirlik bakımında misyonumuza devam ediyoruz” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından DYO Matbaa Mürekkepleri Genel Müdürü Yakup Benli ve KALDER İzmir Şube Başkanı Osman Ünal Ulusal Kalite Hareketi İyiniyet Bildirgesi’ne imza attı.
Kaynak: İHA