Emniyetten Öğrencilere Giysi Yardımı

Sarıkamış İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik (TDP) Büro Amirliğinin başlattığı proje çerçevesinde, 100 öğrenciye kışlık giysi yardımında bulunuldu.

Sarıkamış merkezindeki anaokulu, ilköğretim, ortaokul ve liselerde eğitim gören ihtiyaç sahibi 100 öğrenciye kışlık mont, ayakkabı, atkı, bere ve eşofmandan oluşan giysi paketleri, İlçe Emniyet Müdürlüğü Salonunda teslim edildi.
İlçe Emniyet Müdürü Raşit Çilingir, yaptığı konuşmada, TDP projeleri ile toplumda birlik, beraberlik ve dayanışmanın hedeflendiğini belirtti.

Bayram öncesinde öğrencilere bir nebze olsun katkıda bulunmak istediklerini ifade eden Çilingir, şöyle konuştu:
"İl Emniyet Müdürümüz Ercan Çakmak'ın koordinesiyle geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza, küçük de olsa bir katkı sunmaya çalıştık. Yetişen genç nesillerle emniyet teşkilatı arasında köprü kurulmasını çok önemsiyoruz. Bunlar hepimizin evlatları. İleride bu ülkenin idaresinde söz sahibi olacaklar. Toplumun bütün kesimlerinin bu duyarlılığı göstermesi gerekir. Öğrencilerimizin tespiti noktasında bizlere yardımcı olan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüze teşekkür ediyorum. Bundan sonra da sosyal içerikli projelerimiz devam edecek."
Kaynak: AA