Minik Aslanlar’ın Petshow Coşkusu

Özel Hüseyin Aslan Anaokulu öğrencileri, bu yıl 17’ncisi gerçekleştirilen Pet Show 2014 Evcil Hayvan Fuarı’nın açılışına katıldı.

Minik Aslanlar’ın Petshow Coşkusu
Minik Aslanlar, sevimli dostlarla neşeli dakikalar geçirdi.
Fuarın açılış seramonisinde yer alan minik Aslanlar, sonra da öğretmenleri eşliğinde pet sektörünün birbirinden seçkin firmalarının açtığı standları dolaştı. Minikler, fuar sayesinde muhabbet kuşlarından tavşanlara, balıklardan kedi ve köpeklere kadar onlarca sevimli dostla buluşma fırsatı yakaladı. Neşeli etkinlik ve yarışmaların havasına kendilerini kaptıran minikler, öğretmenlerini gördükleri farklı türlerdeki hayvanlarla ilgili soru yağmuruna tuttu.

KAYA: ANNE VE BABALAR DA DESTEKLEMELİ
Özel Hüseyin Aslan Anaokulu Müdürü Elvan Kaya,çocuklara, ortak bir yaşam sürdüğümüz hayvanların, doğanın dengesinin korunmasında önemli bir yeri olduğunu göstermeye çalıştıklarını belirterek, “ Sonuçta dünyamızı onlarla birlikte paylaşıyoruz. Hayvan sevgisi de doğa ve insan sevgisi gibi kişilik gelişiminde olumlu faktörler olarak kendini göstermektedir. Hayvanlara karşı pozitif tutum geliştirebilen kişilerin insanlara karşı daha olumlu davrandıkları bir gerçek. Çocuğun evcil hayvanlara gösterdiği olumlu tepki, anne ve babaları tarafından da desteklenmeli” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA