Hastane Odasında Bayram Sevinci

Kemik İliğŸi Transplantasyon ve Onkoloji Merkezi Kurma ve GelişŸtirme Vakfı (KİTVAK), Kurban Bayramı'nı Tepecik EğŸitim ve AraşŸtırma Hastanesi'nde karşŸılayacak kanser hastası çocuklar için eğŸlence düzenledi.

Onkoloji servisindeki kutlamada çocuklar için palyaço gösterisi sunuldu ve hediye dağŸıtımı yapıldı.
KİTVAK İcra Kurulu ǜyesi Esin Olcay, AA muhabirine yaptığŸı açıklamada, hastalıkların tedavisinde mutluluğŸun büyük önem taşŸıdığŸını, çocukların moralini yükseltmek için eğŸlence düzenlediklerini belirtti.

Vakıf olarak Ege ǜniversitesi Tülay AktaşŸ Onkoloji Hastanesi ile Hasta ve Hasta Yakınları Konukevi'nden sonra ikinci konukevi projesini de yine hayırseverlerin ayni ve nakdi yardımlarıyla hayata geçireceklerini kaydeden Olcay, Kurban Bayramı öncesinde de vatandaşŸları bağŸışŸta bulunmaya davet etti.
- Tüm bayramlarını hastanede geçirdi
Hastanede tedavi gören 19 aylık Yunus'un annesi Sevim Meriç de (26) oğŸluna 6 aylıkken kanser teşŸhisi konduğŸunu ve o günden bu yana tüm bayramlarını hastane odasında geçirdiklerini anlattı.
Yunus'un bir kez ameliyat olduğŸunu ve şŸimdi de kemoterapi tedavisi gördüğŸünü kaydeden Meriç, "Artık bayramlar benim için hiçbir şŸey ifade etmiyor. Tek dileğŸim oğŸlumun iyileşŸmesi. Doktorlardan ve hastaneden çok memnunum ama artık bayramları evimizde kutlamak istiyoruz" diye konuşŸtu.
 
Kaynak: AA