Ssangyong Türkiye Distribütörü Şahsuvaroğlu'dan Araç Tanıtımı

Ssangyong Türkiye Distribütörü Şahsuvaroğlu Dış Ticaret ve Ssangyong yetkili satıcısı YMY Otomotiv tarafından araç tanıtımı yapıldı.


Erzurum-Tortum karayolu üzerindeki YMY Otomotivde düzenlenen programa Vali Ahmet Altıparmak, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk, ilçe belediye başkanları ile iş adamları katıldı.

Ssangyong Türkiye Satış Müdürü Haktan Arslan, yaptığı konuşmada, Şahsuvaroğlu Grubu olarak, 1966 yılından itibaren çeşitli markaların bayiliklerini yaptıklarını söyledi.

Bugüne kadar aldıkları bayiliklerde otomobil satış ve servis hizmetlerinde ilk 3 içerisinde yer aldıklarını belirten Arslan, şöyle konuştu:

"Bayilik yaptığımız dönemlerde temsil ettiğimiz markaların hem satış adetlerinde hem de servis hizmetlerinde her zaman genel sıralamada ilk 3 bayi içerisinde olup, zirvedeki yerimizi korumayı başardık. Bunca yıllık tecrübe ve başarılarımızdan sonra, 2000 yılında tüm bayiliklerimizi sonlandırıp masanın diğer tarafına geçerek distribütörlük sürecimizi başlattık. Ssangyong ile Türkiye'de olan iş birliğimiz 2007 yılında başladı.

Kısa süre içinde hızlıca yapılanmamızı tamamlayıp, 26 satış ve 43 servis noktası ile tüm müşterilerimize hizmet vermekteyiz. YMY Otomotiv olarak, ülkemize 9 şehirde 13 plaza yatırımı yaptık ve yapmaya devam ediyoruz."

Konuşmaların ardından şovrumda yer alan araçlar, davetlilere tanıtıldı.

Kaynak: AA