ABD’nin kuyruğuna takıldılar
AK Parti Aıyaman Milletvekili Mehmet Metiner, CHP’nin ABD’nin kuyruğuna takılarak siyaset yaptığını söyledi.

Programda IŞİD terör örgütüne ABD öncülüğünde düzenlenecek olan askeri harekat ve bu harekata Türkiye'nin destek vermemesi değerlendirildi
Metiner, IŞİD'e düzenlenecek harekata destek veriyoruz, bunun için Cumhurbaşkanı Erdoğan'la görüşürüm diyen Kılıçdaroğlu'na seslendi.
Metiner, Kılıçdaroğlu'nun ABD'nin kuyruğunda siyaset yaptığını, CHP'nin ilkesiz tavrını ve Demirel'in izinden giden bir politika izlemesini de eleştirdi.
ABD'NİN KUYRUĞUNA TAKILDILAR
Mehmet Metiner, “Buradan Kılıçdaroğlu'na sesleniyorum. Hani Türkiye Ortadoğu bataklığına sürüklenmemeliydi. Niye IŞİD söz konusu olduğunda ABD'nin kuyruğuna takılan bir politika izlemesi gerektiğine inanıyor. Sırf IŞİD dolayısıyla olursa Cumhurbaşkanıyla görüşmeye gidebilirim diyor. Hani AK Parti Amerikancı bir siyasal projeydi de, Bay Kemal anti-emperyalist bir siyasetçiydi. Ne oldu da birdenbire IŞİD üzerinden ABD'nin kuyruğuna takılmaya başladılar” diye konuştu.
Latif Şimşek, “Niye Kılıçdaroğlu'nun tavrı değişti?” sorusunu Metiner'e yöneltmesi üzerine Metiner şu ifadeleri kullandı:
“İlkesizlikten tavrı değişti. Yani CHP öyle ellere teslim edildi ki dün dündür, bugün bugündür diyen Demirel'in izinden giden sağdan solu keşfetmeye çalışan bir parti oldu”
BEYAZ GAZETE
