Tuşba Belediyesi’nden Çevre Temizliği

Van’ın Tuşba Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından ‘Temiz Çevre, Sağlıklı Yaşam’ sloganıyla yürütülen temizlik çalışmaları devam ediyor.

Tuşba Belediyesi’nden Çevre Temizliği

67 mahallede temizlik hizmetleri veren Tuşba Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, temizlik hizmetlerine yeni çözümler kazandırarak toplu yaşam alanları ve sanayi sitelerinde sabit temizlik işçileri ile 7 gün 24 saat temizlik hizmeti vermeye başladı.

Küçük Sanayi Sitesi, İstasyon ve Seyrantepe mahallelerinde temizlik hizmetlerini yerinde denetemeyen Tuşba Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Hakan Gündoğdu, sanayi sitesi esnafları ve mahalle sakinlerinden temizlik çalışmaları hakkında bilgi aldı. Vatandaşlarla yapılan görüşmelerde temizlik hizmetleri hakkında teşekkür alan Tuşba Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Gündoğdu, “İlçe sınırlarımızda bulunan 67 mahallemizde meydan, cadde, sokak, resmi kurumlar, oto sanayi, marangozlar, hurdacılar ve tüm semt pazarlarımız; 1 genel sorumlu, 3 ekip amiri, 2 sevk ve idare amiri ve onlara bağılı 3 kontrol amiri ile 120 personelle birlikte 35 araçlık filomuzla 3 vardiya halinde çalışıyoruz. Ayrıca cadde ve sokak yıkamaları yapılarak yol süpürme işlemleri ile program dâhilinde bulvar, cadde ve sokaklara girerek temizlik hizmeti veriyoruz. Bununla birlikte sahil kenarlarında biriken atıklar ekiplerimiz tarafından temizlenerek halkımızın kullanımına hazır hale getiriliyor. Tuşba Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü olarak ‘Temiz Çevre, Sağlıklı Yaşam’ sloganı ile halkımıza aralıksız hizmet vermeye devam ediyoruz’’ dedi.

Van Küçük Sanayi Sitesi yönetimini ziyaret eden Temizlik İşleri Müdürü Hakan Gündoğdu, temizlik işleri konusunda Van Küçük Sanayi Sitesi yönetimden teşekkür aldı.
Kaynak: İHA