Halk Sağlığı Haftası

Mardin Halk SağŸlığŸı MüdürlüğŸü, Halk SağŸlığŸı Haftası dolayısıyla üzerinde "SağŸlık için hareket edelim" yazılı uçurtma uçurdu.


Halk SağŸlığŸı İl MüdürlüğŸü çalışŸanları, halk sağŸlığŸının önemine dikkat çekmek amacıyla kalp şŸeklinde bir uçurtma yaptı.

Bir otelin bahçesinden gökyüzüne bırakılan uçurtma vatandaşŸların ilgisini çekti.

Halk SağŸlığŸı MüdürlüğŸü BulaşŸıcı Olmayan Hastalıklar ve Kronik Hastalıklar şžube Müdürü Seda DoğŸan, yaptığŸı açıklamada, sağŸlıklı bir nesil için herkesin hareket etmesi gerektiğŸini söyledi.

DoğŸan, bu konuda duyarlılığŸı artırmak için çeşŸitli etkinlikler düzenlediklerine işŸaret ederek, "Bu konuda farkındalık oluşŸturmak için kalp şŸeklindeki bir uçurtmayı uçurduk. Amacımız sağŸlık için hareket edilmesi gerektiğŸi konusunda farkındalık oluşŸturmaktır" diye konuşŸtu.

 
Kaynak: AA