Dinar'dan Kısa Kısa

Dinar Cumhuriyet Başsavcısı Emrah Özge Yelken, Kaymakam Avni Kula'yı ziyaret etti.


Yelken, İç İşleri Bakanlığı'nın yaz kararnamesiyle Kütahya Gediz Kaymakamlığına atanan Kula'yı ziyaret ederek, Kaymakamlıkta 2. yılını dolduran Kula'ya yeni görevinde başarılar diledi.

Dinar'a atanalı henüz bir ay olduğunu belirten Yelken, ''Sizlerle fazla çalışma fırsatları bulamadık. İnşallah gittiğiniz Gediz ilçesinde çok daha başarılı çalışmalara imza atarsınız'' dedi.

Kaymakam Avni Kula, kurumların kalıcı yöneticilerin geçici olduğunu söyledi.

''Önemli olan atandığımız yerdeki görevimizi en iyi şekilde layıkıyla yerine getirebilmek ve vatandaşlarımıza en iyi hizmeti sunabilmektir'' diyen Kula, Dinar'da kaldığı 2 yıllık bir süre zarfında bütün kurumlarla birlikte canla başla çalıştıklarını belirtti.

-Dinar'da yüzme kursu sona erdi-

Dinar ilçesinde 50 gün süren yüzme kursu sona erdi.

Yüzme kursu öğrencileri kurs boyunca belediye araçları ile suçıkan yarı olimpik yüzme havuzlarına İlan Memuru Gazi Yılmaz refakatinde götürüldü.

Belediye Başkanı yardımcısı Rafet Şimşek ve Belediye İlan Memuru Gazi Yılmaz'ın hazır bulunduğu programda öğrencilere teşekkür belgeleri verildi.

- Dinar Başsavcısı Yelken'den Muharip Gazilere ziyaret

Dinar Cumhuriyet Başsavcısı Emrah Özge Yelken, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Dinar Temsilcisi Cengiz Kartal'ı ziyaret etti.

Derneğin çalışmaları ve üye sayısı hakkında bazı bilgiler edinen Yelken, ''Şehitlerimize minnettarız, gazilerimize çok şey borçluyuz'' dedi.

Dinar'da gazilerin dernekleşmesinin çok güzel bir olay olduğunu anımsatan Yelken, ''Burada birbirinize sahip çıkıyorsunuz. Bizler de sizlerin sonuna kadar arkasındayız. Gazilerimiz bizler için, memleketimiz için canı pahasına savaşmış insanlarımız. O yüzden sizlere ne yapsak azdır'' diye konuştu.

Muharip Gaziler Derneği Dinar Temsilcisi Cengiz Kartal da derneğin en etkin şekilde çalışmalarını sürdürdüğünü, Dinar'da derneğin 30 üyesi olduğunu ifade etti.

Kaynak: AA