Ttnet Genel Müdür Yardımcısı Başar Açıklaması

TTNET Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Mert Başar, dijital kavramının yenilendiğini, dijitalin yaşamın kendisine dönüştüğünü belirtti. İnternet üzerinden data tüketiminin hızla arttığını vurgulayan Başar, TTNET kullanıcılarının kişi başı ortalama data kullanımının 2,5 yılda yaklaşık iki katına çıkarak, 2014 yılının ilk 8 ayında 39,5 GB'ta ulaştığını kaydetti.

TTNET'ten yapılan açıklamaya göre, şirketin Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Mert Başar, bu yıl "Dijital öldü. Yaşasın Dijital" temasıyla düzenlenen İnteraktif Pazarlama Zirvesi'nin (İPZ) açılış konuşmasını yaptı.
Konuşmasında, teknolojilerin giyilebildiği, nesnelerin birbiriyle iletişime geçtiği yeni bir dönem yaşandığını vurgulayan Başar, şunları söyledi:
"Her şeyin yenilendiği günümüzde 'dijital' kavramı da yenilendi. Dijital, yaşamın bir yardımcısı değil kendisi haline geldi. Türkiye'de de internet büyük bir hızla 'yaşamın kendisine' dönüşüyor. Türkiye'deki geniş bant abone sayısı 37 milyona ulaştı. İnternet data tüketimi hızla artıyor. TTNET kullanıcılarının 2011'de 19,6 GB olan kişi başı ortalama data kullanımı, iki buçuk yılın ardından 2014 yılının ilk 8 ayında yaklaşık iki katına çıkarak 39,5 GB'a ulaştı."
Küresel yaşamı etkisine alan dijital ağ ile dünyanın her an yenilendiğini belirten Başar, "Hızlı olmak ve yenilenmek, dijital yaşamın vazgeçilmez unsurları haline geldi. TTNET olarak müşterilerimize hızlı internet teknolojilerini sunarken Tivibu, TTNET Müzik, Playstore, TTNET Kitap gibi yenilikçi dijital servislerle internet deneyimlerini zenginleştiriyoruz" bilgilerini paylaştı.
TTNET'in Türk Telekom ile ana sponsorlarından biri olduğu İPZ, 11 Eylül Perşembe günü Swissotel The Bosphorus'da gerçekleşti. Dijital pazarlamanın nabzının tutulduğu zirvede, yerli ve yabancı onlarca konuşmacı katılımcılarla bir araya geldi.
TTNET'in, İnteraktif Pazarlama Zirvesi'ne özel olarak kurduğu stant, konuşmalara verilen aralarda katılımcılardan yoğun ilgi gördü. Katılımcılar, stantta TTNET'in farklı hizmet ve ürünlerini deneyimleme fırsatı da buldu.
Kaynak: AA