Sinan Aygün'e eşinden şok cevap

CHP'li Sinan Aygün, eşinden boşanmak istedi. Ancak Mine Aygün, "Servetinin yarısını ver" dedi. Aygün şoka girerken asıl skandal patlak verdi: Genç bir kızla yasak aşk yaşıyor

Sinan Aygün'e eşinden şok cevap
Ankara Ticaret Odası (ATO) eski Başkanı olan CHP Milletvekili Sinan Aygün (55), özel hayatında sıkıntılı günler yaşıyor. Aygün, Ankara'nın en varlıklı ailelerinden birinin kızı olan eşi Mine Aygün'den boşanma kararı aldı. Edinilen bilgilere göre Milletvekili kimliğinden çok servetiyle dikkat çeken Aygün, 30 yıllık evliliğini bitirmeye karar verdi. Ardından konuyu eşi Mine Aygün'e iletti. Ancak şoka giren Mine Hanım, teklifi kabul etmedi. Bunun üzerine Sinan Aygün, boşanma ısrarına devam etti. Mine Hanım, eşinden gelen baskılar üzerine bir karar verdi. Hatırısayılır dostlarını devreye sokarak Sinan Aygün'e şu mesajı iletti: 'Servetinin yarısını bana versin. Eğer hakkım olanı alırsam boşanırım.' Ama bu teklif Sinan Aygün'ü fena halde köşeye sıkıştırdı.

SIKINTI İÇİNDE

Mine Hanım'ın uzlaşmaz tavırları yüzünden kötü günler geçiren Aygün'ün servetini kaptırmamak için büyük bir çaba harcadığı öğrenildi. Öte yandan Sinan Aygün, Türkiye'nin yakın tarihinde sadece ATO Başkanı olarak yer almadı. Aygün'ün adı 2008 yılında yürütülen Ergenekon davasına da karıştı. Zira Aygün'ün evine yapılan baskında özel kasası açıldı. CHP'li vekilin şifresini sadece kendisinin bildiği kasasında nakit halde 2.5 Milyon Euro (Yaklaşık 7. 5 milyon TL) vardı. Bu gelişmeden sonra Aygün, Ergenekon'un finansörü olmakla suçlandı. 1 yıl 15 gün hapis cezası aldı. Daha sonra tahliye edilen Aygün, 2011 seçimlerinde ise CHP'den Ankara milletvekili seçilerek Meclis'e girdi.

BAŞKENT'İ KARIŞTIRAN DEDİKODU


Sinan Aygün, 30 yıllık eşiyle karşı karşıya geldi. Ancak CHP'li vekille ilgili iddialar bununla sınırlı değildi. Zira Aygün'ün genç bir kızla yasak aşk yaşadığı iddia edildi. Bu iddia Başkent kulislerini karıştırırken Aygün sıkıntıya girdi. Bu arada Aygün'ün Bucak Aşireti'ne gelin giden kızının da zor günler geçirdiği öğrenildi.