Melih Gökçek'ten bomba iddia!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek katıldığı canlı yayında hem CHP'yi hem de MHP'yi ilgilendiren bomba bir açıklamada bulundu.

Melih Gökçek'ten bomba iddia!
Gündeme ilişkin yaptığı dikkat çeken açıklamalarla adından sıkça söz ettiren Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Kanal 24'te yayınlanan Elif Çakır'ın moderatörlüğünü üstlendiği Söz Bitmeden programına konuk oldu. Melih Gökçek gündeme bomba gibi düşecek bir iddiada bulundu.

Muhalefetin çatı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu'nun Cumhurbaşkanlığı makamında, mevcut düzende makam ve mevkii işgal ederek fors sürmek olduğunu ileri süren Melih Gökçek, 'Ekmeleddin İhsanoğlu bir takım güçler tarafından Cumhurbaşkanı olacağına inandırıldı' dedi.

Bu projenin daha önce Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nda denendiğini söyleyen Melih Gökçek, 'Bunu Ankara'da beceremediler ikinci kez burada denediler' şeklinde konuştu.

BAHÇELİ VE KILIÇDAROĞLU GİDİCİ

Melih Gökçek bomba bir iddiada bulunarak 'Önümüzdeki dönem Milliyetçi Hareket Partisi'den Devlet Bahçeli'yi, Cumhuriyet Halk Partisin'den Kemal Kılıçdaroğlu'nu uzaklaştıracaklar. Bu iki partiyi bir araya getirecek yeni bir formül üzerinde çalışıp iki partinin bir arada seçime girmesini temin etmeye çalışacaklar' dedi.

ERDOĞAN 20 PUAN FARK ATACAK

Pazar günü gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanlığı seçimlerine ilişkin iddialı bir açıklamada bulunan Melih Gökçek 'Pazar günü inşallah Başbakanımız 20 puan fark atacak' dedi.

Bu farkla beraber bazılarının sukutu hayale uğrayacaklarını ifade eden Melih Gökçek 'Şunu görecekler bir artı bir her zaman iki etmez. Yani; MHP artı CHP her ikisinin aldığı oy anlamına gelmez. 26 biri aldı, 13 biri aldı ikisini topla 39. Hadi alsınlar bakalım 39'u alabiliyorlar mı? Diğer küçük siyasi partiler de destekliyor onları, onları da toplarsan 42, 43'e çıkması lazım' şeklinde konuştu.