Ayso’dan ‘zeytinyağı Duyusal’ Eğitimi

Aydın Sanayi Odası’nın (AYSO) Güney Ege Kalkınma Ajansı 2014 Teknik Destek programı kapsamında desteklenmeye uygun görülen “AYSO Zeytinyağı Duyusal Eğitim Seferberliği” konulu projesi kapsamında gerçekleşecek ‘Zeytinyağı Duyusal Eğitimleri’ için kayıtlar başladı.

Ayso’dan ‘zeytinyağı Duyusal’ Eğitimi

AYSO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yunus Şahin, yaptığı açıklamada; “Aydın Ticaret Borsası Gıda Kontrol Laboratuarımız yetkili tadım uzmanları tarafından gerçekleştirilecek Zeytinyağı Tadım Eğitimleri 30’ ar kişilik 8 ayrı grupta toplam 240 katılımcı için planlanmıştır. Her bir gruba 1 gün 7 saat eğitim verilecektir. 11 Ağustos-3 Eylül 2014 tarihleri arasında her hafta 2 eğitim gerçekleşecektir. Size uygun olan eğitim haftasını işaretleyerek Aydın Sanayi Odası’na ulaştırdığınız takdirde taleplerinize uygun olarak planlama yapılacaktır. Her bir grup 30 kişiden oluşacağı için istediğiniz haftada eğitime katılabilmeniz amacıyla formun ivedilikle Sanayi Odasına ulaştırılması önemlidir. Lütfen katılımcı listesini doldurunuz ve tercih ettiğiniz haftayı işaretleyerek, Katılım Formunu Sanayi Odası 0 256 231 04 05 faksına veya celil.oruc@ayso.org.tr mail adresine iletiniz. Eğitimler ücretsizdir” dedi.

AYSO Zeytinyağı Duyusal Eğitim Seferberliği projesi kapsamında Zeytinyağının Sağlık Üzerine Etkileri, Depolama ve Tat İle İlgili Yanlış Bilinenler, Tüketilebilir Zeytinyağı ile Tüketilmemesi Gereken Zeytinyağının Karşılaştırıldığı Duyusal Eğitim konularında eğitimler verileceği belirtildi.
Kaynak: İHA