Berber Burs Şampiyonu Oldu

Amasya’nın Hamamözü ilçesinde öğrenciler yararına dağıtılan burs kumbarasına en fazla miktarı bir berber topladı.

Berber Burs Şampiyonu Oldu

Hamamözü Eğitim Kalitesini Artırma Derneği (HEKAD) tarafından sürdürülen burs kampanyası kapsamında ayın şampiyonu olan berber Erkan Çelik’i kutlayan dernek başkanı Hamamözü Kaymakamı Kadir Güntepe, “Bu konuda son derece duyarlı ve özverili hareket ediyor. Kendisine gelen müşterileri öğrenciler için burs vermeye teşvik ediyor. Aynı duyarlılığı herkesten bekliyoruz” dedi.

Zor koşullarda hayırsever vatandaşların da desteğiyle geçen sene dernek olarak 81 öğrenciye burs verdiklerini anımsatan Kaymakam Güntepe, “Şu an yine burs talepleri alıyoruz. Ancak derneğimizin maddi durumu her burs talebini karşılamaya yetmiyor. Biz bu kumbaraları Hamamözülü öğrencilere burs imkanı sağlayabilmek için dağıttık. Bu iş gönül işi ve kumbarayı istemeyen derneğimize geri iade edebilir. Amacımız güzel ilçemizin geleceği olan öğrencilerimize destek çıkmak. Ancak bu bütün Hamamözülü vatandaşlarımızın desteğiyle olur. Bu nedenle daha önce yaptığımız burs verme çağrısının karşılıksız kalmaması gerekir. Ben bu konuda duyarlı hareket eden esnaflarımıza ve hayırsever vatandaşlarımıza tekrardan teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Bu zamana kadar toplam 900 lira toplanırken ilk sırada 109,25 lira ile Erkan Çelik’in sahibi olduğu ‘Berkant Berber’, ikinci sırada 80.45 lira ile ‘Termal Otel’, üçüncü sırada ise 61,65 lira ile ‘Hurumoğlu Market’ bulunuyor.
Kaynak: İHA