Başkan Gebeş’ten Telci’ye Teşekkür

Zonguldak’ta 3 dönem İl Genel Meclis üyeliği görevinde bulunun Çaydeğirmeni Belediyesi’nin kurulma kararında imzası bulunan ve Bölge Haber Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Celal Şakir Telci Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş’i makamında ziyaret etti.

Başkan Gebeş’ten Telci’ye Teşekkür

Belediye çalışmaları hakkından başkan Gebeş’ten bilgi alan Telci, ”İl Genel Meclisi üyeliği görevinde bulunduğum yıllarda Çaydeğirmeni Belediyesinin kurulmasına imza atmanın ve tanıklık etmenin mutluluğunu halen yaşıyorum. Çaydeğirmeni Belediyesi kısa olan geçmişine rağmen kabuğunu hızla kırarak ülkemizde bir çok ilçede bulunmayan kriterleri yakalamıştır. Başkan Gebeş’in göreve gelmesi ile birlikte büyüme hız kazanmış ve Çaydeğirmeni istikrarı yakalamıştır. Her gün gelişen Çaydeğirmeni’nin büyüdüğü görmek o yıllarda ne kadar doğru bir kararın altına imza attığımı haklı çıkarıyor. Başkan Gebeş’in çalışmalarını taktir ve takip ediyor, Çaydeğirmeni’nin yakaladığı büyüme ve istikrarın devamını diliyorum" dedi.


Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Gebeş Çaydeğirmeni Belediyesinin kuruluşunda imzası bulunan eski İl Genel Meclis Üyemiz Celal Ş. Telciye emeklerinden dolayı teşekkür ederken, ’’Göreve geldiğimiz günden bugüne çalışmalarımızla bize inananların güvenleri boşa çıkarmadık. Belediyemizin kurulmasında emeği olan herkese tekrar teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Başkan Gebeş ziyareti anısına Celal Şakir Telci’ye üzerinde belediyenin amblemi bulunan fincan takımı hediye etti.
Kaynak: İHA