Başkan Altay Esnaftan Destek İstedi

Konya’nın merkez Selçuklu İlçe Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Marangozlar Sanayi esnafıyla bir araya gelerek, 10 Ağustos Cumhurbaşkanlığı seçimi için Başbakan Erdoğan’a destek istedi.

Başkan Altay Esnaftan Destek İstedi

Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. Marangozlar Sanayi esnafıyla buluşan Başkan Altay, yerel seçimlerde verdikleri destek için esnaflara teşekkür etti. AK Parti Selçuklu İlçe Başkanı Mustafa Ak’ın da katıldığı programda Altay ve Ak yaklaşan Cumhurbaşkanlığı seçimi için esnaftan Başbakan Erdoğan’a destek istedi. Marangozlar Sanayi esnafına programa katılımlarından dolayı teşekkür eden Başkan Altay, “Ziyaretimizin birkaç amacı var. Öncelikle yerel seçimlerde verdiğiniz desteğe teşekkür için buradayız. Konya’da özellikle merkezde çok ciddi bir destek aldık. Oy oranımız arttıkça sorumluluğumuzun arttığını biliyoruz. Bugün gerçekleştirilen esnaf programlarını her 6 ayda bir gerçekleştirmek ve sizlerle bir araya gelerek istek ve önerilerinizi yerinde dinlemek istiyoruz. Böylece sizlerle olan bağlarımızı kuvvetlendirmek ve sahada yapılan çalışmaları hep birlikte değerlendirme fırsatı bulacağız” dedi.

“KONYA’DAN GÜÇLÜ BİR MESAJ VERMEMİZ GEREKİYOR”
Ziyaretin ikinci amacının 10 Ağustos Cumhurbaşkanlığı seçimi öncesi Başbakan Erdoğan’ın Konya mitingine davet olduğunu ifade eden Başkan Altay, “9 Ağustos Cumartesi günü Sayın Başbakanımız Konya’da olacak ve son miting Konya’da gerçekleştirecek. İnşallah bu şehrimiz adına da bir mesajdır. Çünkü sonrasında Türkiye’de önemli değişikler olacak. Cumhurbaşkanının seçilmesi sonrasında yeni Başbakanın ve kabinenin oluşması adına bir başlangıç aslında. Mitingin bitimi ile seçim yasakları da başlamış olacak. Onun için buradan güçlü bir mesaj vermemiz gerekiyor. Hepinizi tüm çalışanlarınız ve ailelerinizle birlikte 9 Ağustos saat 15.00’de mitinge davet ediyoruz. 10 Ağustos günü gerçekleşecek seçimde sizlerden beklentimiz her seçimde olduğu gibi bu seçimde desteğinizin artarak devam etmesi” diye konuştu.

10 Ağustos’ta halkın ilk defa kendi Cumhurbaşkanını seçeceğini ifade eden AK Parti Selçuklu İlçe Başkanı Mustafa Ak da, “Teşkilat olarak yaptığımız çalışmaları vefa üzerine ve Başbakanımıza desteğimizi göstermek için yapıyoruz. Elini vicdanına koyarak oy kullanacak herkes 12 yıldır Türkiye’nin nereden nereye geldiğini düşünecek olursa oy verecek başka birini aramaz. Hepinizi Başbakanımıza vefa borcumuzu ödemeye davet ediyorum” dedi.

Kaynak: İHA