Manisa'da Trafik Kazaları

Manisa'nın Saruhanlı ve Kula ilçelerinde meydana gelen trafik kazalarında 1 kişi öldü, 2'si ağır toplam 3 kişi yaralandı

Alınan bilgiye göre, İzmir istikametine giden Burhan Sarısu yönetimindeki 26 HN 656 plakalı yolcu otobüsü ile ilçe girişindeki kavşaktan yolun karşısına geçmeye çalışan Meryem Çelik (29) yönetimindeki 45 UA 9043 plakalı otomobil ile çarpıştı.
Kazada otomobilde bulunan Muhsin Turan (32) olay yerinde hayatını kaybetti, sürücü Meryem Çelik ise 112 Ambulansıyla önce Saruhanlı ardından da Manisa Merkez Efendi Devlet Hastanesine kaldırıldı.
Sürücünün sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.
- Kula
Uşak istikametine gitmekte olan Hakan Çetinbank (43) yönetimindeki 34 KH 874 plakalı otomobil ile karşı yönden gelen Mehmet Özkaya (82) yönetimindeki 45 K 9726 plakalı traktör, İzmir Ankara D-300 karayolu Eşme kavşağında çarpıştı.
Kazada ikiye bölünen traktörün altında kalan Özkaya ile otomobil sürücüsü Çitinbank olay yerine gelen Kula Belediyesi 110 AKS ekipleri tarafından çıkarılarak Kula ve Salihli Devlet Hastanelerine kaldırıldı. Traktör sürücüsünün sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.
Her iki kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.
Kaynak: AA