Kuşadası’ından Muş’a Yardım

Aydın Kuşadası Türk Anneler Derneği tarafından Muş’a 30 koli yardım malzemesi gönderildi.

Kuşadası’ından Muş’a Yardım

Muş Kantin İşletmecileri Esnaf Derneği’nin girişimleri sonucu Aydın Kuşadası Türk Anneler Derneği tarafından Muş’a 30 koli giyim, kırtasiye ve kuru gıda yardımı gönderildi. Gönderilen yardımları ayırt edip belirlenen ailelere dağıtacaklarını söyleyen Muş Kantin İşletmecileri Esnaf Derneği Başkanı Menderes Belik, malzemelerin gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaşması için yönetim kurulu ile birlikte hareket ettiklerini söyledi.

Belik, “Kuşadası Türk Anneler Derneği tarafından Muş’a gönderilen yardımlar, tarafımızca teslim alındı. Şu anda ayrıt etme işlemi yapıyoruz. Yönetim kurulu üyelerimiz ile birlikte bu işlemi tamamladıktan sonra belirlediğimiz ailelere dağıtımını yapacağız. Dağıtım yaptığımız ailelerin listesini de telefon numaraları ile birlikte Kuşadası Türk Anneler Derneği’ne göndericeğiz. Amacımız yardımların yerine ulaştığını kanıtlayıp, Muş’un ve bölgenin gerçekten çok farklı olduğunu göstermektir” diye konuştu.

Kuşadası Türk Anneler Derneği Başkanı Tülay Mutlu ve Yönetim Kurulu üyelerine teşekkür eden Belik, yardımların devam etmesi konusunda da bu tür derneklerden duyarlılık beklediklerini sözlerine ekledi.
Kaynak: İHA