Güce Kaymakamı Akyol'dan Hayırsever İş Adamına Plaket

Güce Kaymakamı Yavuz Akyol, hayırsever iş adamı Adnan Kara'ya ilçeye yaptığı katkılarından dolayı plaket verdi.

Kaymakam Akyol, ramazan ayında ihtiyaç sahibi kişilere iftar yemeği veren kaymakamlığa sponsorluk yapan ve ilçede eğitime verdiği katkılardan dolayı Karadeniz İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Kara'yı makamında ağırladı.
Kara'ya ilçeye katkılarından dolayı teşekkür eden Akyol, "Nice servete, mal varlığına sahip olup da topluma ondan bir zerre fayda sağlamayan, yarına bir eser bırakmayanlar var. Sayın Adnan Kara hep bir gönül adamı oldu. Topluma, vatanına faydalı bir hayırsever oldu. İlçemizdeki eksikliklerin giderilmesinde Adnan Kara bir dediğimizi iki etmedi. İlçemizde her yıl düzenlenen iftar yemeğine sponsor olan ve eğitime yapmış olduğu katkılarından dolayı Güceliler adına kendilerine teşekkür ediyorum. Bundan sonraki yaşamında da ilçemize daha büyük hizmetler vereceğine inanıyorum" diye konuştu.

Güce ilçesinde yetişen bir iş adamı olarak ilçeye yapmış olduğu hizmetlerden dolayı çok mutlu olduğunu ifade eden Kara ise şunları dile getirdi:
"Ben bu topraklarda büyüdüm ve bu çamurlu yollarda yürüdüm. Bu topraklardan uzaklarda yaşasam da memleketimi, ilçemi unutmam imkansız. Çocukların sevincini ve ilçemizin gelişmesini gördükçe mutlu oluyorum. Böyle yatırımlar yaptığım için Allah'a şükürler olsun diyorum. Sosyal sorumluluk anlayışı çerçevesinde, topluma hitap eden kurum, kuruluş, sivil toplum örgütü ile cami ve okul gibi yerlere gücüm yettiği kadar yardım etmeye devam edeceğim."
Kaymakam Akyol, konuşmaların ardından Kara'ya plaket takdim etti.
Kaynak: AA