Bakan İşık Nikah Şahidi Oldu

Bir dizi inceleme ve ziyaret için bu sabah havayolu ile Trabzon’a gelen ve buradan Rize’ye geçen Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Rize’deki ziyaretlerinin ardından tekrar Trabzon’a geldi.

Bakan İşık Nikah Şahidi Oldu
Bakan Işık, eşi Nigar Işık’ın yeğeni olan Kübra Aktürk ve Yakup Eski’ nin nikah törenine katılarak nikah şahitliği yaptı.
Hamamizade İhsanbey Kültür Merkezi’ndeki nikah törenine Bakan Işık’ın yanı sıra Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, Rize Valisi Ersin Yazıcı, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Yomra Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu ve davetliler katıldı.

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’nun kıydığı nikâhta şahitlik yapan Bakan Işık, genç çifte evlilik cüzdanını takdim etti. Burada bir konuşma yapan Bakan Işık, genç çifte mutluluklar dileyerek, “En kötü günleri bu günkü gibi olsun. Rabbim onları bir yastıkta kocatsın. Evlilikte zaman zaman zorluklar olacak, zaman zaman aşmamız gereken çözmemiz gereken problemler olacak. İşte bu dönemlerde bütün bu sıkıntıların üzerinden geçmek için bir tek şeye ihtiyacımız var o da sevgidir. Aranızdaki sevgi ve muhabbet gerçekten güçlü olursa hiçbir zorluk karşınızda duramaz. Rabbim size Hz. Adem babamızla Hz. Havva anamız arasındaki gibi sevgi ihsan etsin” dedi.

Kübra ve Yakup çiftine altın hediye eden Bakan Işık, törenin ardından davetlilerle birlikte anı fotoğrafı çektirdi.
Kaynak: İHA