Asimder Nahcıvan Özerk Cumhuriyeti Temsilciliği’nden Azerbaycan'a Taziye Mesajı

Uluslararası Asılsız Ermeni İddialarıyla Mücadele Derneği (ASİMDER) Nahcıvan Özerk Cumhuriyeti temsilciliği Azerbaycan'ın Karabağ sınırında şehit düşen Azerbaycan askerleri için taziye mesajı yayımladı.

Asimder Nahcıvan Özerk Cumhuriyeti Temsilciliği’nden Azerbaycan'a Taziye Mesajı

ASİMDER Nahcıvan Özerk Cumhuriyeti Temsilcisi Emrah Karadağ, geçtiğimiz günlerde Azerbaycan askerlerini şehit eden işgalci Ermenistan'ı kınadıklarını ve Azerbaycan devletinin yanında olduklarını belirtti.

ASİMDER Nahcıvan Özerk Cumhuriyeti Temsilcisi Emrah Karadağ yaptığı yazılı açıklamada, "Azerbaycan'ın işgal edilmiş topraklarına sınır olan cephe mevzilerine sızmaya çalışan Ermenistan askerleri 12 Azerbaycan askerimizi şehit etmiştir. İşgal ettiği Azerbaycan topraklarını terk etmesi gerekirken Rusya'nın da gücünü de arkasına alarak Kafkasya'nın şımarık çocuğu olan Ermeniler etrafına ateş saçmakta, Kafkasya’yı kan gölüne çevirmek isteyen bu haddini bilmez ülkeye dünya ülkeleri niye sessiz kalıyor anlamış değiliz. Azerbaycan şehit olan askerlerinin kanını yerde koymayacak kadar güce sahiptir. ASİMDER temsilciliği olarak Nahcıvan Özerk Cumhuriyetin'de birebir Azerbaycanlı kardeşlerimizin yanındayız gerekirse çatışmaların olduğu sıcak bölgeye de giderek bu kadim Türk toprakları için can vermeye hazırız. Azerbaycan'ın acısını paylaşıyor, başta Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev olmak üzere tüm şehit ailelere sabırlar diliyorum. Türk milletinin baş sağ olsun" dedi.

Kaynak: İHA