Anamur'da Sahil Temizliği Yapıldı

İçel’in Anamur ilçesinde Belediye Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından düzenli olarak gerçekleştirilen, sahil temizliği çalışmalarına gönüllüler de destek verdi.

Anamur'da Sahil Temizliği Yapıldı

İlkbahar mevsiminde carettaların yuvalama dönemi öncesi düzenli olarak sahil temizleme aracı ile sahil temizliği gerçekleştiren Anamur Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, temizlik faaliyetlerine yaz aylarında da görevli personel ile devam ediyor. Pazartesi sabah saatlerinde vatandaşların yoğun olarak kullandığı Rauf Denktaş Parkı, İskele, Çay Ağzı bölgelerinde temizlik çalışması yapan müdürlük ekiplerine, gönüllü vatandaşlar da destek vererek temizlik faaliyetine katıldı.

Ellerinde eldivenleri ve çöp torbalarıyla belediye çalışanlarına destek veren vatandaşlar, sahilin daha temiz tutulması konusunda, gönüllü vatandaşların ve Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerinin topladığı atıklar traktörlerle bölgeden alınarak çöp depolama ve ayrıştırma alanlarına taşındı.

Anamur Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Mehmet Afacan, düzenli temizlik faaliyeti yürüttüklerini, yaylalarda gerçekleştirilen çalışmaların ardından hafta başında sahil temizliğine başladıklarını, temizliğe önümüzdeki günlerde de Atalay ve Cerenler'de devam edeceklerini belirterek, gönüllü vatandaşları buralarda da yanlarında görmek istediklerini ifade etti.

Kaynak: İHA