Gözyaşları Başbakan Erdoğan için

Başbakan Erdoğan'ın Maltepe mitingi öncesinde duygusal anlar yaşandı.

Gözyaşları Başbakan Erdoğan için
Başbakan Erdoğan Türkiye'yi karış karış gezdi. Sıra İstanbul'a geldi. Erdoğan İstanbul'da da tarihe geçecek bir mitinge imza attı.

Büyük İstanbul mitingi öncesinde Maltepe sahilinde büyük bir heyecan vardı. Yerel seçimler öncesi Yenikapı'da yapılan mitingde 2 milyona yakın AK Parti seçmeni bir araya gelmiş, rekor denebilecek bu sayı günlerce gündem olmuştu. Erdoğan'ın Maltepe mitinginde ise sayının 2 milyonu aştığı görüldü.

Başbakan Erdoğan'ın konuşmasından önce miting alanındaki heyecanı ise Beyaz Haber görüntüledi. Vatandaşlar taşıdıkları pankartlar ve giydikleri tshitler ile Erdoğan'a olan sevgilerini gösterdi. Miting alanı duygusal anlara da sahne oldu.

Bir vatandaş “Miting meydanlarında göremeyecek miyiz? Ben çok üzülüyorum. Ölünceye kadar peşindeyiz. O'nu her zaman görmek istiyoruz.” diyerek gözyaşlarına boğuldu. Bir diğer vatandaş ise muhalefetin adayına '14 parti değil 114 parti de birleşse bu millet Recep Tayyip Erdoğan'dan vazgeçmeyecek. Hiçbir çatı hayal görmesin, rüya görmesin' diyerek mesaj yolladı.