'Mutlu Çocuklar Umutlu Yarınlar Projesi

Menteşe Belediyesinin sosyal imkanlardan faydalanamayan çocuklar için yürüttüğü "Mutlu çocuklar umutlu yarınlar projesi" kapsamında, 500 öğrenci sinemaya gitti.

İlçeye bağlı köylerdeki 500 öğrenci, proje kapsamında kent merkezine getirilerek, yakınları ve belediye görevlileri ile gittikleri sinemada film izledi, çeşitli aktivite ve eğlencelere katıldı.

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, gazetecilere yaptığı açıklamada, kırsalda yaşayan çocuklar için "Mutlu çocuklar umutlu yarınlar" adlı proje hazırladıklarını, proje kapsamında 5 günde 500 çocuğun doyasıya eğlendiğini söyledi.

Proje ile hedefe ulaşıldığını belirten Gümüş, şöyle konuştu:
"Projemiz çocuklar ile hayat buldu. 5 gün süren programda kırsalda yaşayan 7-12 yaş arası çocuklarımız gezi, sinema, ebru sanatı gibi çeşitli aktiviteler gerçekleştirdiler. Aralarında hayatında ilk defa sinemaya giden çocuklarımız oldu. Menteşe Belediyesi olarak önümüzdeki günlerde yine çeşitli etkinliklerimiz ve çalışmalarımız olacak. Köyde yaşayan çocuklarımız da kentte yaşayan çocuklarımız gibi sosyal aktivitelerden yararlanacaklar."
Kaynak: AA