Hayratlılar Buluştu

Nuhoğlu Vakfı, Hayratlılar Derneği ve Hayrat Belediyesi tarafından düzenlenen "Hayrat buluşması" Hayrat ilçe merkezinde bugün gerçekleştirildi.

Hayratlılar Buluştu

Trabzon Vali Vekili Abdurrahman Koçoğlu, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, İstanbul Milletvekili Oktay Saral, Trabzon Milletvekili Volkan Canalioğlu, Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Trabzonspor Teknik Direktörü Vahid Halilodziç, Hayrat Kaymakamı Tuğba Genç, Hayrat Belediye Başkanı Mehmet Nuhoğlu, Nuhoğlu Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Hayrettin Nuhoğlu, Nuhoğlu Vakfı Danışmanlar Meclisi Başkanı Çetin Nuhoğlu, siyasi partililerin il ve ilçe başkanları, ilçe belediye başkanları, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri, STÖ başkanları ve çok sayıda Hayratlı’nın hazır bulunduğu buluşmada;Nuhoğlu Vakfı tarafından başlatılan ve finanse edilen Of ve Hayrat’ın merkeze uzak mahallelerindeki başarılı öğrencilere fırsat eşitliği sağlayan Eğitim Seferberliği Projesi kapsamında desteklenen ve üniversitelerin çeşitli bölümlerini kazanan başarılı öğrenciler törenle ödüllendirildi.

Törende konuşan Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu, Nuhoğlu Vakfı yetkililerini imza attıkları sosyal sorumluluk projelerinden dolayı tebrik etti. Nuhoğlu Vakfı’nın son yedi yıldan beri Of ve Hayrat’ın merkezden uzak yerlerindeki başarılı öğrencilere çok önemli destekler verdiğini hatırlatan Başkan Gümrükçüoğlu, vakfın desteklerinden yararlanan öğrencilerin büyük başarılara imza attıklarını ifade etti

Protokol konuşmalarının ardından Of İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu, Eğitim Seferberliği Projesi’nin ulaştığı nokta hakkında kamuoyunu bilgilendirdi. Eğitim Seferberliği Projesi kapsamında desteklenen yaklaşık bin öğrencinin yüzde 94’ünün sınavlarda üstün başarı elde ederek liselere yerleştirildiği, yine aynı şekilde desteklenen 167 öğrencinin de üniversite kazandığı kamuoyuna aktarıldı.
Kaynak: İHA