Canik'te Hafta Sonu Mesaisi

İlçenin değişik noktalarında yol, asfalt ve kaldırım çalışmaları yapan Canik Belediyesi, hafta sonu dinlemiyor.

Canik'te Hafta Sonu Mesaisi
Belediye, mesaisini hafta sonu da sürdürürken, çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Osman Genç, "Hizmetin tatili olmaz. Vatandaşlarımızın mutluluğu için gece gündüz çalışıyoruz" dedi.


Canik Belediyesi, ilçenin değişik yerlerinde yol açma, asfalt ve kaldırım çalışmaları yapıyor. Çalışmalarını hafta sonu da sürdüren belediye ekipleri, vatandaşların mağdur olmaması için tatil yapmıyor. Başkan yardımcıları ile birlikte belediye ekiplerinin çalışmalarını yerinde inceleyen Canik Belediye Başkanı Osman Genç, çalışmalar hakkında bilgi aldı. Gittiği yerlerde vatandaşlarla da oturup sohbet eden Genç, amaçlarının mutlu bir Canik olduğunu ve bu yönde çalıştıklarını söyledi.

Belediyenin hizmet kurumu olduğuna işaret eden Başkan Genç, "Bizim için hafta içi, hafta sonu fark etmez. Çünkü hizmetin tatili olmaz. Yaptığımız her yeni çalışma bütün yorgunluğumuzu alıyor. Çünkü bir vatandaşımızın yüzünü güldürebilmek dahi bizi mutlu ediyor. Nerede bir ihtiyaç varsa, o ihtiyacı gidermek için gece gündüz çalışıyoruz. Asla koltuklarımızda oturmadık. Canik'te 10 yıldır şantiyedeyiz. Bunun sonucu olarak da ilçemizi getirdiğimiz nokta ortada. Canik her geçen gün biraz daha büyüyor ve gelişiyor" dedi.

Ekiplerin yol açma, asfalt ve kaldırım çalışmalarını sürdürdüğünü ifade eden Genç, "Biliyoruz ki, çalışmaları ne kadar çabuk bitirirsek vatandaşlarımız o oranda az mağdur olur ve hizmete daha çabuk kavuşur. Bu bilinçle hafta sonu dinlemeden hızlı bir şekilde çalışıyoruz. Bu çalışmalar tamamlandığında Canik daha güzel olacak" diye konuştu.

Gittiği yerlerde vatandaşlarla çay içip, sohbet eden Genç, onların taleplerini de tek tek dinleyip, not alıyor. Başkan Genç'in çalışmaları yerinde incelemesi vatandaşları da memnun ediyor.
Kaynak: İHA