Şirket Haberleri

İzmir'in en kaliteli ve yaratıcı lezzetlerini tadabileceğiniz Margaux Restaurant, yenilenen menüsü ile yine benzersiz seçenekler sunuyor.

Şirket Haberleri

Yepyeni tatların farklı sunumlarla bir araya geldiği Margaux, yenilenen menüsü ile lezzetli sohbetlerin ve buluşmaların değişmeyen adresi olmaya devam ediyor. Türk ve dünya mutfaklarından spesiyallerin sunulduğu yeni menüde, her damak tadına uygun bir seçenek bulunuyor. Executive Sous Şef Murat Yıldız'ın deneyimlerini ve yaratıcılığını aktardığı yeni menüde, tuna carpaccio, baklava hamurunda kuzu bonfilesi, risotto porcini, dana yanağı, limonlu hardallı baby tavuk, deniz levrek filetosu gibi her zevke ve damağa hitap edecek lezzetler keşfedilmeyi bekliyor.

Formuna dikkat edenler için başlatılan "Sağlıklı Yaşa" mutfak konsepti de yeni menüdeki yerini aldı. Ürünlerin gerçek tadını ortaya çıkarmak üzere tasarlanmış "Sağlıklı Yaşa" menüsü, vücut dengesini korumaya da yardımcı olan yaratıcı ve leziz örnekler sunuyor. Yeşil kuşkonmaz salatasından sebze ratatouille çorbasına, ıspanaklı taglioliniden organik pilice kadar pek çok lezzet, taze ve besleyici tatlar ön plana çıkarılarak yeniden yorumlanıyor.

İş yoğunluğunun tam ortasında ya da sonrasında hem seçkin tatlar denemek, hem de huzur verecek bir ortamda bulunmak için, Margaux Restaurant’ın mutfağından çıkan leziz spesiyaller ile öğle aralarınızı keyifli bir molaya çevirebilir; akşam yemeklerinizi sevdikleriniz ile birlikte bir ziyafete dönüştürebilirsiniz.
Kaynak: İHA