Denizlili Şirketin Başarısı

Merkezi Denizli'de bulunan bir güvenlik şirketinin, 12 ilde verdiği güvenlik hizmeti ağına Kuzey Atlantik Antlaşması Örgütü'nün (NATO) üç ildeki tesislerini de dahil ettiği bildirildi.

Özel güvenlik şirketinin genel müdürü Cenk Çavuşoğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, Denizli'de kurulan ve bugüne kadar il içinde verdiği güvenlik hizmetleri ile takdir toplayan şirketin başarısını 12 ilde de devam ettirdiğini belirtti.

Yurt genelinde özel ve kamuya ait çok sayıda kurumun güvenliğini sağlayan şirketin son olarak ulaşılması güç bir başarıya daha imza attığını ifade eden Çavuşoğlu, "NATO'nun üç ildeki tesislerini de hizmet ağımız içine kattık. Uluslararası bir kuruluş olan ve 28 ülkenin üye olduğu NATO'nun Eskişehir, Bilecik ve Sakarya'daki tesislerinin silahlı güvenlik hizmetlerini artık bizim çalışanlarımız sağlayacak" dedi.

Kaynak: AA