Ahlat'ta Mezunlar Buluşması

Ahlat'ta eğŸitim veren Sadullah Gencer Anadolu Lisesi'nden mezun olan öğŸrenciler, okul aile birliğŸinin öncülüğŸünde düzenlenen etkinlikle bir araya getirildi.

2006 yılında hayırsever işŸ adama Sadullah Gencer tarafından yaptırılan anadolu lisesinde şŸu ana kadar mezun olan 283 öğŸrenci ve 8 yıllık eğŸitim-öğŸretim sürecinde okulda görev yapmışŸ öğŸretmenler, mezunlar buluşŸması etkinliğŸi kapsamında bir araya geldi.
Ahlat öğŸretmenevinde düzenlenen programın açılışŸ konuşŸmasını yapan okul müdürü Bülent Bildirici, bölgenin eğŸitim ve kültür hayatına önemli katkılar sunan okulun faaliyetlerine yenisini eklemenin mutluluğŸunu yaşŸadıklarını dile getirdi.
Okullarından mezun olan öğŸrencileri üniversite mezunu ya da üniversite öğŸrencisi olarak görmenin kendilerini gururlandırdığŸını aktaran Bildirici, "8 yıllık eğŸitim-öğŸretim sürecinde okulda görev yapmışŸ tüm öğŸretmenler ve mezun öğŸrenciler, Sadullah Gencer beyefendi ve okul aile birliğŸinin öncülüğŸünde ilk mezunlar buluşŸmasını gerçekleşŸtiriyoruz. Bu organizasyonla amacımız, Sadullah Gencer Anadolu Lisesi'ni başŸarıyla temsil eden gençlerimiz arasında dayanışŸma, kardeşŸlik ve dostluk bağŸlarını pekişŸtirmek ve bu dayanışŸmanın sürekliliğŸini sağŸlamaktır" dedi.

ǖğŸrencilere, lise yıllarında temiz ve içten duygularla kurdukları arkadaşŸlık ilişŸkilerini yaşŸam boyu sürdürmeleri uyarısında bulunan Bildirici, birincisini düzenledikleri mezunlar buluşŸması organizasyonunu geleneksel hale getirmek istediklerini vurguladı.
KonuşŸmaların ardından program eğŸlence bölümüyle devam etti.
 
Kaynak: AA