Chp'li Başkanlar, Erdek'te Toplandı

Erdek Belediye BaşŸkanı Hüseyin Sarı, ildeki CHP'li başŸkanları, ilçede topladı.

Toplantıya konuşŸmacı olarak katılan CHP Balıkesir Milletvekili Namık Havutça, 5-6 Eylül de, Ankara'da gerçekleşŸecek CHP kurultayı ile ilgili değŸerlendirmelerinde CHP'nin kurultaydan daha güçlü bir şŸekilde çıkacağŸını belirtti.

2015 genel seçimlerde iktidar parti olmak için kurultayın önemli olduğŸuna değŸinen Havutça, "CHP, devrimin ve direnişŸin partisidir. Bu kurultayda, yenilenen kadrolarımızla 2015 yılındaki genel seçim için programlar hazırlayacağŸız. Böylece, 2015 seçiminde başŸarılı olmak için önemli bir adım atacağŸız. Kurultaydan güçlenerek çıkarak, iktidara yürüyeceğŸiz" dedi.

Güney Marmara Bölgesi'nde sanayinin gelişŸmesinin olumlu olduğŸunu vurgulayan Havutça, "SanayileşŸmenin, çevreye saygılı ve duyarlı gerçekleşŸtirilmesi gerektiğŸine inanıyoruz. Güney Marmara Bölgesi, sanayileşŸme konusunda çok hassas olunması gereken bir alan" diye konuşŸtu.
Toplantıya, CHP Erdek İlçe BaşŸkanı Metin Uysal, CHP Bandırma İlçe BaşŸkanı Atilla Atakay, Bandırma Belediye BaşŸkanı Dursun Mirza, Manyas Belediye BaşŸkanı Tancan Barçin ve CHP Manyas İlçe BaşŸkanı İsfendiyar ǜlkar katıldı.
 
Kaynak: AA