Bursa'da Sünnet Şöleni

AK Parti Osmangazi İlçe Gençlik Kolları tarafından geleneksel hale getirilen ve bu yıl 6'ncısı düzenlenen şölende 168 çocuk sünnet oldu.

Kültürpark'taki Özgen Çay Bahçesi'nde düzenlenen sünnet şöleninde AK Parti Bursa milletvekilleri Mustafa Kemal Şerbetçioğlu, Hakan Çavuşoğlu, AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Cihat Çini, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ali Sait Adiloğlu, sünnet olan çocukların aileleri ile çok sayıda hazır bulundu.
Şölen öncesi sünnet çocuklarına üstü açık otobüsle şehir turu attırıldı. Şölende konuşan Ali Sait Adiloğlu, sünnet şöleninin 6'ncısını düzenlemekten büyük bir mutluluk duyduklarını söyledi.

AK Parti'nin milletin partisi olduğunu ifade eden Adiloğlu, "Sünnet çocuklarını ailelerin evlerine giderek tespit ediyoruz. Aileleri yormuyoruz. Şölenimize katkı koyan herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Milletvekili Mustafa Kemal Şerbetçioğlu da AK Parti Osmangazi İlçe Gençlik Kolları'nın 6 yıldır çok önemli bir organizasyon gerçekleştirdiğini belirtti.

Bu tür sosyal projelerin çok önemli olduğuna dikkati çeken Şerbetçioğlu, "Siyaset aslında halka inmek demek. Türkiye'de de bunu en iyi başaran parti AK Parti'dir. Gençlik kollarımız bu anlamda çok iyi çalışıyor. Osmangazi İlçe Gençlik Kolları da çok önemli bir iş yapmıştır. Başta Ali Sait Adiloğlu olmak üzere emeği geçen tüm gençlerimizi kutluyorum" dedi.

Hakan Çavuşoğlu da organizasyonda emeği geçen gençlik kolları üyelerine teşekkür etti.
Konuşmaların ardından sünnet çocuklarına hediyeler verildi.

Ayrıca tüm davetlilere etli pilav, ayran ve helva ikram edildi.


Kaynak: AA