Muş'ta Daka Toplantısı

Doğu Anadolu Kalkınma Ajansı (DAKA), Ağustos ayı olağan yönetim kurulu toplantısını Muş'ta yapıldı.

Muş Valiliği salonunda gerçekleşen toplantıya Bitlis Valisi Orhan Öztürk başkanlık etti. DAKA'nın devam etmekte olan faaliyetlerinin değerlendirildiği toplantıda konuşan Vali Öztürk, gündemin 2015 yılı bütçe görüşmeleri olduğunu belirtti.

Muş Valisi Vedat Büyükersoy ise yaptığı açıklamada, DAKA'nın her geçen gün daha da başarılı çalışmalar sürdürdüğünü bildirdi.
Büyükersoy, "DAKA, bölgemizin ekonomik ve sosyal kalkınmasında yüklendiği misyonunu üstün bir özveriyle yerine getirmektedir. Yönetim kurulu ve kalkınma kurulu üyeleri ile genel sekreterimiz başta olmak üzere ajansın tüm personelini gerçekleştirmiş oldukları gayretli çalışmalarından dolayı tebrik ediyorum" ifadelerini kulandı.
Toplantıya Van Valisi Aydın Nezih Doğan, Hakkari Valisi Yakup Canbolat, Muş Belediye Başkanı Feyat Asya, Van Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Necdet Takva, Bitlis Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Davut Tezcan, Hakkari Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Servet Taş, DAKA Genel Sekretervekili Emin Çakay ve davetliler katıldı.

Kaynak: AA