Trafik Kazası Açıklaması

Çorum’un Kargı ilçesinde yola dökülen mıcıra kapılan bir kamyonetin kontrolünü kaybederek karşı yönden gelen otomobile çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında 7 kişi yaralandı.


Kaza, ilçeye bağlı bağlı Hacıhamza köyünde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, İstanbul’dan Samsun istikametine gitmekte olan Zafer Özhan (26) yönetimindeki 34 HL 4290 plakalı kamyonet D-100 karayolu üzeri Hacıhamza köyü girişinde yola dökülen mıcır nedeniyle direksiyon hakimiyetini kaybetmesinin ardından kontrolden çıktı. Karşı şeride geçen kamyonet Ordu’dan İstanbul’a gitmekte olan Yılmaz Sarı (49) yönetimindeki 34 ER 0020 plakalı otomobile çarparak devrildi.

Çarpmanın etkisiyle her iki araçta kullanılamaz hale gelirken, kamyonette yolcu olarak bulunan işçiler Yavuz Akkan (23), Ertuğrul Özgül (26) ve otomobil sürücüsü Yavuz Sarı, araçta yolcu olarak bulunan Çakır Sarı (47),Havva Albayrak (29), Sevdenur Albayrak (8), Meryem Albayrak (4) yaralandılar.

Yaralılar, olay yerindeki ilk müdahalenin ardından ambulanslarla Osmancık Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Yaralılardan Çakır Sarı ve Havva Albayrak Osmancık Devlet Hastenesi acil servisinde yapılan ilk müdahalelerinin ardından ileri tedavileri yapılmak üzere Çorum Hitit Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildiler.

Trafik kazası ile ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü öğrenildi.
Kaynak: İHA