Aksaray’da Erdoğan Coşkusu

Aksaray’da yüzde 74 oy oranı ile Recep Tayyip Erdoğan’ı cumhurbaşkanı seçen vatandaşlar, sayım işleminin bitmesinin ardından AK Parti İl Başkanlığı önüne akın etti.

Aksaray’da Erdoğan Coşkusu

Vatandaşlar, davul zurna ile Erdoğan’ın cumhurbaşkanlığını kutlayarak, halay çekip çoluk çocuk eğlendi. Aksaray sokaklarında araçlarla uzun konvoylar oluşturan vatandaşlar araçlarla şehri turladı. İl Başkanlığı penceresinden bir açıklama yapan Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, “Değerli hemşehrilerim sizlerle gurur duyuyorum. Hani gezilerimizde bir tane aday var demiştik. Milletin içinden çıkan, milletin derdini anlayan, bizlerin temsilcisi olan birini şimdi Cumhurbaşkanı olarak seçtik. Allah hepinizden razı olsun. Aldığımız oran da o kadar güzel ki, bunun en büyük kahramanları da kadın kollarıdır. Yarın öyle bir Türkiye’ye uyanacağız ki, yeni bir Türkiye, mazlumların sesi olan, Müslümanların sesi olan bir liderle dünya lideri olma yolunda yarından itibaren adımlarını atacak” dedi.

İl Başkanı Fatih Yıldırıcı ise, “Türkiye tarihi günlerinden birini daha yaşadı. Türkiye’de yüzde 52 ile, Aksaray’da da yüzde 74 ile sandıkları patlattınız, helal olsun hepinize” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA