Çevre ve Şehircilik Bakanı Güllüce Açıklaması

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, "Sayın Başbakanımız cumhurbaşkanı olduktan sonra bu kalkınma hızı devam edecektir. Bütün umudumuz, azmimiz, irademiz, iddiamız bir tane işsiz, bir tane aşsız, bir tane evsiz, bir tane mutsuz insan kalmasın. Allah bize bunu inşallah nasip etsin" dedi.

Bakan Güllüce, Abidinpaşa Kapalı Pazar Yeri İftar Çadırı'nda düzenlenen iftara katıldı.

Dünyada savaşların, mutsuzlukların Türkiye'de ise güzellik ve huzurun bulunduğunu belirten Güllüce, Türkiye'de 77 milyonun omuz omuza vereceğini, hangi inanç grubunda, hangi etnik yapıda, hangi mezhepte olursa olsun bir ve diri olacaklarını ve Türkiye'yi dünyanın 10 ekonomisi haline getireceklerini ifade etti.

Dünyanın bütün ekonomilerinin geriye, Türkiye'nin ekonomisinin ise ileri gittiğini belirten Güllüce, "10 Ağustos seçimlerinden sonra, Sayın Başbakanımız cumhurbaşkanı olduktan sonra bu kalkınma hızı devam edecektir. Bütün umudumuz, azmimiz, irademiz, iddiamız bir tane işsiz, bir tane aşsız, bir tane evsiz, bir tane mutsuz insan kalmasın. Allah bize bunu inşallah nasip etsin" diye konuştu.

Güllüce, buradaki iftardan önce, Büyükelçi Nazım Belger İlkokulu'ndaki mahalle iftarına da katıldı.

Güllüce, burada da Türkiye'nin üzerinde çok oyunlar oynandığını, çok tezgah kurulduğunu söyledi.

Türkiye'de bulunan Anadolu mayasının, hep uyanık olduğunu ve oyunlara karşı koruduğunu belirten Güllüce, Anadolu mayasının devam etmesini dileyerek, "Bu günlerde de bu oyunlar devam ediyor. Bize düşen bu sofralarda olduğu gibi ramazan sonrasında da komşuluk haklarını, dostluğu, kardeşliği, barışı, sevgiyi, muhabbeti artırıcı işler yapmak" diye konuştu.


Kaynak: AA