İlkadım Belediyesi'nden 'komşu İftar Sofrası'

Samsun'da İlkadım Belediyesi tarafından düzenlenen "Komşu İftar Sofrası", Yaşardoğu Mahallesi ile Kazım Karabekir Mahallesi'nde düzenlendi.

İlkadım Belediyesi'nden 'komşu İftar Sofrası'

İlkadım Belediyesi tarafından düzenlenen "Komşu İftar Sofrası" projesi kapsamında Yaşardoğu ve Kazım Karabekir Mahallesi sakinlerine iftar yemeği verildi.

İftara mahalle sakinlerinin yanı sıra İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, İlkadım Belediye Kurucu Başkanı Ahmet Okuyucu ve belediye birim müdürleri katıldı.

İftar öncesi vatandaşın isteklerini dinleyen Başkan Tok, "İlkadım artık sıkıntılarıyla değil projeleriyle konuşulan bir ilçe olacak" dedi.

İlkadım ilçesinin artık yapılan projeler ile anılacağını ve yapılacak olan projelerin örnek gösterileceğini belirten Tok, "Hizmet aşkıyla başlattığımız projelerimiz ilçemizi modern görünüm ve ferah yaşama kavuşturacak şekildedir. Halkımızın rahatlığı ve yaşamını sürdürdüğü yerlerin bakımı ve gelişimi bizlerin asli görevidir. İlkadım ilçesi artık yaşanan sıkıntılarla değil, yapılan projeleri ile konuşulacak. Başlatacağımız projeler örnek olacak" diye konuştu.

"KURUM KAMPÜSÜ PROJESİ ÖRNEK OLACAK"
Akıllı belediyecilik kapsamında çalışmaların başladığını ve İlkadım'a yakışır hizmet binası için plan ve projelerin sona yaklaştığının altını çizen Başkan Tok, "Eski havaalanı olarak bilinen Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi yanında bulunan alanda başlatılan belediye hizmet binası ve kurum kampüsü projesi kısa bir süre içinde hayata geçecek. Akıllı belediyecilik noktasında büyük bir adım olacak olan binamızda vatandaşlarımız kapı kapı imza için gezmeden 'Elektronik Belge Yönetim' sistemi ile işlerini hem daha kısa sürede hem de daha pratik bir şekilde halledebilecek "şeklinde konuştu.

"TÜRKİYE'DE SAYILI MERKEZLERDEN BİRİSİ İLKADIM'DA"
Türkiye'nin sayılı gençlik merkezlerinden bir tanesinin İlkadım'da bulunacağını belirten ve gençlere yönelik çalışmaların ilk sırada olduğunu söyleyen Başkan Erdoğan Tok, "İlçemize Türkiye'nin sayılı gençlik merkezlerinden bir tanesini kazandıracağız. Bu merkezde müzik, spor kurslarından ziyade bir çok faaliyet olacak. Ayrıca binanın mimarisi açısından örnek olacak bir yapıt olacak. Geleceğin temellerini atacak olan gençlerimiz için başlattığımız projelerimiz büyük önem taşımaktadır. Gençlik ve Spor Bakanımızla gerçekleştirdiğimiz görüşmelerde belediyemizin kasasından bir kuruş çıkmadan ilçemize yarı olimpik bir yüzme havuzu kazandıracağız" dedi.

Kaynak: İHA