Devrek Tso Meslek Komitesi Üyeleri İftar'da Buluştu

Devrek Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) tarafından düzenlenen iftar yemeğinde Meslek Komitesi üyeleri ve protokol bir araya geldi.


Zonguldak’ın Devrek ilçesinde faaliyette bulunan Ticaret ve Sanayi Odası’nın her yıl geleneksel olarak düzenlediği iftar yemeğinde ilçe protokolü ve Meslek Komitesi üyeleri bir araya gelerek dayanışma ve kaynaşmanın örneği sergilendi. TSO’da düzenlenen iftar yemeğine, Devrek Kaymakamı Orhan Yalınız, Jandarma Karakol Komutanı Üsteğmen Hakan Zöhreyıldızı, Belediye Başkanı Mustafa Semerci, AK Parti İlçe Başkanı Serdar Kelebek, Devrek Meslek Yüksek Okulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Sefa Kocabaş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Satılmış Tunçkaya ve çok sayıda davetli katıldı.

Düzenlenen iftar yemeğinde katılımcılara teşekkür eden TSO Meclis Başkanı İlkin Taşçı, "Öncelikle bizlerin davetine iştirak eden siz misafirlerimize teşekkürlerimi sunmuyorum. Ramazan Ayı’nın İslam alemine ülkemize, milletimize ve ilçemize hayırlar getirmesini diliyor, yaklaşmakta olan Ramazan Bayramınızı da şimdiden tebrik ediyorum” diye konuştu.

Kaynak: İHA