Cide’de Üç Bin Kişiye İftar Verildi

İstanbul Eyüp Belediyesi ve Cide Belediyesi tarafından Cide’de üç bin kişiye iftar verdi.

Cide’de Üç Bin Kişiye İftar Verildi

"Eyüp Sultan'dan Anadolu'ya Gönül Köprüsü" etkinlikleri kapsamında Cide’de 3 bin kişiye iftar verildi.

Eyüp Belediyesi tarafından “Niyet Ettik Paylaşmaya Geldik“ sloganıyla başlatılan, “Eyüp Sultan'dan Anadolu'ya Gönül Köprüsü” ve Cide Belediyesi işbirliği ile hazırlanan iftar yemeği Cide liman yolunda verildi.

İftara 3 bin kişiden fazla insan katıldı.

Eyüp Belediyesi Başkan Danışmanı İdris Güllüce, ilk kez böyle bir organizasyonu bu yıl tertiplediklerini, ilkini de Cide’de gerçekleştirdiklerini belirtti.

İlk kez böyle bir organizasyona imza attıkları için gururlu olduklarını ifade etti.

Kurulan LED ekrandan Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın’ın Ramazan ayına ilişkin mesajı yayımlanırken, Cide Belediye Başkanı Nejdet Demir yaptığı konuşmasında, Eyüp Belediyesine tertipledikleri organizasyon için teşekkür etti. Demir, Cide’ye has yöresel ürünleri içeren hediye paketini İdris Güllüce’ye taktim etti. Nejdet Demir etkinliğe büyük katılım gösteren Cide halkına teşekkür ederek birlik ve beraberlik mesajı verdi. Konuklara iftar yemeği verildikten sonra Kuran-ı Kerim Tilaveti, Karagöz-Hacivat gösterisi, tasavuf müziği konseri ve sema gösterisi sunuldu. Eyüp Belediyesi 8 Temmuz Salı günü Azdavay’da, 9 Temmuz Çarşamba günü Seydiler’de, 10 Temmuz Perşembe günü Abana’da, 11 Temmuz Cuma günü ise Çatalzeytin’de Ramazan Programı düzenleyeceği belirtildi.
Kaynak: İHA