Ak Parti İl Başkanı Delican Açıklaması

AK Parti İzmir İl Koordinatörü ve Denizli Milletvekili Mehmet Yüksel, göreve yeni atanan AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican’a ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu.

Ak Parti İl Başkanı Delican Açıklaması
TBMM’nin yoğun gündemine rağmen davetli olduğu Evrensel Alevi Bektaşi Birliği’nin iftarına katılmak için kısa süreliğine İzmir’e gelen Mehmet Yüksel, iftar öncesinde AK Parti İzmir il binasına gelerek İl Başkanı Bülent Delican ile görüştü.
YÜKSEL: YENİ DÖNEM HAYIRLI OLSUN
Evrensel Alevi Bektaşi Birliği’nin İzmir Vilayetlerevi’nde gerçekleştirilen ve 300 kişinin katıldığı iftar davetine AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican, AK Parti İzmir İl Koordinatörü Denizli Milletvekili Mehmet Yüksel ve AK Parti İzmir Milletvekili Nesrin Ulema da katıldı.

İftara katılmak için Ankara’dan kısa süreliğine İzmir’e gelen Mehmet Yüksel, iftar öncesinde il binasında AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican ile bir araya geldi. Başkan Delican’ı makamında da tebrik etmek istediğini belirten Mehmet Yüksel, “AK Parti İzmir İl Başkanı atama sürecinde İl Koordinatör Milletvekilleri olarak sürecin içerisindeydik. İl Başkanımız Bülent Delican’ı Başbakanımız ile görüşüp göreve atandıktan sonra ilk tebrik edenlerden birisi biz olmuştuk. Ancak bugün Evrensel Alevi Bektaşi Birliği’nin iftar davetine katılmak için İzmir’e gelince il binamıza gelip İl Başkanımız Bülent Delican’ı makamında da tebrik etmek istedim. Kendisini tebrik ediyorum. Hayırlı ve uğurlu olsun, yeni dönemin İzmir için, partimiz ve teşkilat mensubu kardeşlerimiz için güzellikler getirmesini diliyorum.” dedi.

DELİCAN: BİR VE BERABER OLARAK ÇALIŞACAĞIZ
AK Parti İzmir İl Koordinatörü ve Denizli Milletvekili Mehmet Yüksel’in ziyaretinden dolayı büyük memnuniyet duyduğunu ifade eden AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican ise, yeni dönemde büyük bir uyum ve ahenk içerisinde çalışmalarını sürdüreceklerinin mesajını verdi. İzmir’de daha başarılı olmak adına çok çalışacaklarını ifade eden Delican, “Şu anda yönetim kurulumuzu şekillendiriyoruz. Daha önceden de belirttiğim gibi, isimler noktasında kimseye verilmiş bir sözümüz yok. Biz İzmir için, AK Parti için, teşkilatımızın çok kıymetli üyeleri için en doğru ekibi kurmanın gayreti içerisindeyiz. Çalışmalarımız devam ediyor. Kısa bir süre içerisinde bu çalışmalar nihayete varacak ve yeni yönetim kurulumuz kamuoyuna açıklanacaktır. Bu süreçte Koordinatör Milletvekillerimiz başta olmak üzere, İzmir Milletvekillerimiz ve genel merkezimizin büyük desteğini, ilgisini görüyoruz. Bu birliktelik, bu uyum ve bu ahenk hiçbir zaman bozulmayacak. Bir ve beraber olarak çalışacak, İzmir’de daha başarılı olma adına gayret göstereceğiz.” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA